Butiksstäd

Vi är din pålitliga partner för butiksstädning i Jönköping!

På Complett Service erbjuder vi skräddarsydd städning av butik för en mängd olika verksamheter, inklusive matbutiker, caféer och klädaffärer. Vi förstår att varje butik har sina egna unika behov och krav när det kommer till städning, och därför anpassar vi våra tjänster för att säkerställa din fulla tillfredsställelse och trygghet.

Vi är flexibla när det kommer till tidpunkten för städningen. Vanligtvis utför vi butiksstädning tidigt på morgonen eller sent på kvällen för att inte störa dina öppettider eller personal. Men vi är beredda att anpassa oss till dina önskemål och utföra städningen vid en tid som passar dig bäst. Vår personal är professionell och effektiv för att säkerställa minimal störning för din verksamhet.

Oavsett om din butik är stor eller liten, är du välkommen att kontakta oss för att boka våra tjänster. Med vårt team av erfarna och dedikerade städproffs kan du vara säker på att din butik kommer att vara i de bästa händerna. Vi är stolta över vårt arbete och ser fram emot att leverera en förstklassig butiksstädning som uppfyller dina högsta förväntningar.

Complett Service – din partner för en skinande ren butik i Jönköping med omnejd!

Skicka en förfrågan idag!Klicka här för att skicka din förfrågan
Kontakt

Complett Service i Jönköping AB
Hunnerydsvägen 9
561 46 Huskvarna
Telefon: 036 –  550 15 20
E-post: info@complettservice.se
Org. nummer: 559058-1780

Miljövänlig städhjälp för privata hem och företag
Miljöanpassad städning
Kontakta oss